Select Page

Samenwerken?

 

Ben je geïnteresseerd in een van mijn mentorschap trajecten of zou je op een andere manier willen samenwerken dan maak ik graag kennis met jou.     Pak een lekkere kop thee of koffie erbij en plan direct een call met mij in.  Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij naar op zoek bent en wat ik jouw kan bieden. Zijn we een match dan dan gaan we aan de slag. 

let’s connect…

Mentorschapstrajecten

Je bent klaar voor verandering in je bedrijf en/ of in jouw leven alleen daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Want hoe doe je dat een onderneming opzetten, hoe combineer ik dat mijn privé-leven, hoe betrek ik God bij dit alles en wat als het niet lukt?

Maar ook als je als ondernemer bent en de volgende stap wilt gaan zetten, bijvoorbeeld personeel in dienst nemen, een nieuw project opzetten of jouw bedrijfsprocessen in kaart brengen zodat je efficiënter kan gaan werken dan kan je behoefte hebben aan iemand die je hierbij kan ondersteunen.

In mijn mentorschap trajecten loop ik 6 of 12 maanden met je mee. We hebben wekelijks contact en werken aan jouw doelen.  Ik ben de liefdevolle stok achter de deur wanneer dat nodig is, maar ook een luisterend oor, een partner in gebed en met mijn kennis en ervaring een waardevolle partner om jou daar te brengen waar God jou en je business wil hebben.

Trajecten beginnen vanaf  € 4000 

Business credits

 

 Je bent op zoek naar een coach/ mentor waar je mee kan sparren op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Een ervaren ondernemer die jou net even dat zetje kan geven op het moment dat het wat veel wordt. Of de hands on mentor waar je mee kan sparren en die mee kan denken wanneer er een aantal vraagstukken binnen jouw organisatie blijven liggen. 

 

Als jij op zoek bent naar een coach/ mentor die je een jaar lang flexibel kan inzetten dan zijn Business credits voor jou. Je koopt eenmalig een strippenkaart met 12 strippen welke een jaar lang in te zetten zijn op het moment dat jij daar behoefte aan hebt en op de manier die past bij de uitdaging waar je op dat moment voor staat.

 

 €1750of 12 termijnen van €180 per maand