Select Page

Hi! Ik ben Sifra

Mijn belangrijkste onderneming begon ik 18 jaar geleden toen ik trouwde met mijn beste vriend. Samen hebben we een prachtig gezin met 4 geweldige kinderen.

Na het opzetten van diverse projecten en diensten in loondienst besloot ik 11 jaar de stap te nemen en zelf  te gaan ondernemen. Verschillende ondernemingen volgden en met vallen en opstaan heb ik geleerd wat het ondernemerschap inhoudt, waar mijn kracht ligt en wat er nodig is om een druk gezin te combineren met het ondernemerschap zonder jezelf voor bij te lopen. 

Toen ik 40 werd wist ik dat het tijd was voor verandering. Ik moest terug naar de kern, gaan doen waar ik echt blij van word. De focus leggen op datgene waar ik voor gemaakt ben zodat ik de talenten & gaven die God mij heeft gegeven ten volle kan benutten en er daarnaast tijd over blijft om te genieten van mijn prachtige gezin en al het moois dat er nog te ontdekken is in deze wereld. 

About me

Geloof 

Van jongs af aan wist ik dat God echt was en dat Hij een plan voor mijn leven had. Op mijn 16e liet ik mij dopen omdat ik Hem wilde volgen. Toen ik op mijn 23ste een persoonlijk dieptepunt in mijn leven had, was Hij daar en overspoelde mij met Zijn liefde. Vanaf dat moment heb ik Hem echt leren kennen en mogen ontdekken wie ik ben in Hem. Vanuit die identiteit, met de gaven en talenten die Hij mij gegeven heeft wil ik Hem dienen o.a. door Zijn woorden te spreken en anderen te bemoedigen o.a. met gebed, een luisterend oor en mijn getuigenis.  

ondernemer

Ik ben ondernemer, heb een brein wat aangaat van een goed idee en krijg een berg energie van het opzetten, uitwerken en tot leven brengen van een nieuw project of onderneming.  De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Van bedrijfsovernames, je onderneming in de markt zetten tot hoe voorkom je een faillissement. Van het uitbesteden van taken tot goed werkgeverschap. De balans tussen je bedrijf en je gezin en doen wat je energie geeft. Deze lessen die ik heb geleerd en de kennis die ik heb opgedaan deel ik nu als coach.

coaching

Ruim 20 jaar coach ik inmiddels al.  Zowel als zorgverlener, jeugdleider, werkbegeleider, manager en werkgever heb ik  met -jonge- vrouwen gewerkt, vaak vrouwen die een nieuwe fase in gingen en daarbij tegen obstakels aanliepen. Elke keer weer zag ik dezelfde  twijfels en patronen voorbij komen en  altijd was mijn doel om deze vrouwen in hun kracht te zetten en ze de handvatten te geven om zelf in vertrouwen hiermee aan de slag te gaan. Door mijn coaching help ik ze om te gaan doen waar ze voor gemaakt zijn.

Strength and dignity are her clothing and her position is strong and secure;

And she smiles at the future [knowing that she and her family are prepared].

Spreuken 31 

vers 25 & 26